Honing Pannenkoek


Pannenkoeken zijn een heerlijk ontbijt- of brunchgerecht dat bijna iedereen lekker vindt. Deze honing pannenkoek is een lekkere zoete variant die gemakkelijk te maken is. Met een paar simpele ingredienten tover je een heerlijke pannenkoek op tafel. De zoete honingsmaak maakt deze pannenkoek extra lekker. Je kunt de pannenkoek zo eten of beleggen met fruit, slagroom of maple syrup. Het is een recept dat perfect is voor het hele gezin en ook leuk is om samen met kinderen te maken. Dus haal je pannenkoekenpan tevoorschijn en ga aan de slag met dit heerlijke recept voor honing pannenkoek!

Voorbereidingstijd:10 minuten
Kooktijd:15 minuten
Categorie:Ontbijt
Herkomst:Nederlands
porties:4


Ingredienten:
  • 200 gram bloem
  • 2 eieren
  • 400 ml melk
  • 2 eetlepels honing
  • Snufje zout
  • Boter of olie om in te bakken


Stap voor stap bereiding:
  1. Doe de bloem, eieren, melk, honing en een snufje zout in een kom en meng alles goed door elkaar tot een glad beslag.
  2. Verwarm een beetje boter of olie in een koekenpan op middelhoog vuur.
  3. Giet een klein beetje beslag in de pan en draai de pan rond zodat het beslag zich gelijkmatig verspreidt.
  4. Bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Dit duurt ongeveer 2-3 minuten per kant.
  5. Herhaal deze stappen totdat al het beslag op is. Je kunt ongeveer 8-10 pannenkoeken maken.
  6. Serveer de honing pannenkoeken warm en beleg ze naar wens met fruit, slagroom of maple syrup.

Honing Pannenkoek

Laat hieronder weten of je het lekker vondt

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *