Afbeelding van pixabay.com. Deze afbeelding is automatisch gevonden en kan afwijken van de werkelijkheid.

Ham Pannenkoek


Pannenkoeken zijn een heerlijke en eenvoudige maaltijd die je op elk moment van de dag kunt maken. Deze ham pannenkoek is een hartig alternatief voor de traditionele zoete pannenkoeken. Met een vulling van ham en kaas krijg je een heerlijke en voedzame maaltijd. Het maken van pannenkoeken is gemakkelijk en leuk, en met dit recept zul je zeker indruk maken op je familie en vrienden! Dus pak je ingredi├źnten en laten we beginnen met koken.

Voorbereidingstijd:10 minuten
Kooktijd:10 minuten
Categorie:Hartige Pannenkoek
Herkomst:Nederlands
porties:4


Ingredienten:
  • 200 gram bloem
  • 2 eieren
  • 450 ml melk
  • 1 theelepel bakpoeder
  • Snufje zout
  • 125 gram ham, in blokjes
  • 100 gram geraspte kaas
  • Boter of olie om in te bakken


Stap voor stap bereiding:
  1. Doe de bloem, eieren, melk, bakpoeder en zout in een grote kom en meng goed tot je een glad beslag hebt.
  2. Verhit een beetje boter of olie in een koekenpan op middelhoog vuur.
  3. Giet een beetje van het beslag in de pan en draai de pan rond zodat het beslag gelijkmatig verdeeld wordt.
  4. Strooi een handvol ham en geraspte kaas over het beslag in de pan.
  5. Bak de pannenkoek tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin is, ongeveer 2-3 minuten.
  6. Keer de pannenkoek om met een spatel en bak de andere kant nog 2-3 minuten.
  7. Herhaal deze stappen met de rest van het beslag en de vulling.
  8. Serveer de ham pannenkoek warm en geniet ervan!

Ham Pannenkoek

Laat hieronder weten of je het lekker vondt

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *